Monbijou Hotel

4.4
(613)

Monbijou Hotel adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Monbijoupl. 1, Berlin – Germany

Telefon : 030 61620300

Monbijou Hotel Yol Tarifi

Monbijou Hotel

Monbijou Hotel Germany ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Monbijoupl. 1, Berlin – Germany olan Monbijou Hotel, işletmesine 030 61620300 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Monbijou Hotel ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Monbijou Hotel yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Monbijou Hotel hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Monbijou Hotel ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Monbijou Hotel ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Monbijou Hotel için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Monbijou Hotel bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Monbijou Hotel sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.4 / 5. Toplam Oy : 613

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Buca Monbijou Hotel Yorumları

  1. Otelin konumunun rahatlığını ve görünümünü seviyoruz. Asansörün üzerindeki tarih herhangi bir gösterge ve Google sokak görünümü resimlerinin olmaması durumunda, otel 2012 civarında inşa edilmiştir. Odamız otelin tramvay geçiş tarafındaydı ve gürültü sorunu yoktu. Odamızı dış duvardan ayıran bir salonumuz vardı. Konumu beğenmemize rağmen, şilteler ve yastıklar tercihlerimize göre yumuşaktı. Hareketlilik ile ilgili herhangi bir sorununuz varsa, daha büyük odaları öneririm (hizmet verilen başka bir odaya girebildim). Odamızda duvar ve yatak arasındaki boşluk çok dardı. Mağazalara, S Baun istasyonuna ve müze adasına yakın konumu mükemmeldi.

Yoruma kapalı.