Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi

4.2
(10)

Buca Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Dumlupınar, 75. Sk. 11-7, Buca – İzmir

Telefon : (0232) 420 47 70

Buca Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi Yol Tarifi

Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi

Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi İzmir ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Dumlupınar, 75. Sk. 11-7, Buca – İzmir olan Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi, işletmesine (0232) 420 47 70 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.2 / 5. Toplam Oy : 10

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Buca Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi Yorumları

  1. Lise arıyordum bunu yazicam çok güzel birde telefon numarası var

  2. Bu okulu yazdım ve bu okul çıktı yepyeni bir okul çok beyndim ve inşallah benim için hayırlısı olur

  3. Buca kız Anadolu lisesinden bu sene mezun oldum ve gerçekten 4 sene boyunca hiçbir şekilde yanımızda olmadılar hiçbir isteğimiz dikkate alınmadı. Sınav senemizde hiçbir şey yapılmadı. Deneme yapılıyordu fakat başımızda gözetmen bile olmuyordu bazen, sonuçlar açıklanmıyordu. Her zaman ayrımcılık yapılıyordu öğrenci kayırılıyordu. Bir mezuniyet istediğimizde veya fotoğraf çekimi yapmadılar, virüsü bahane ettiler diğer okullar mezuniyet yapmasına rağmen. Sonrasında başka okula gidin dediler. İdare hiçbir zaman öğrencilerin yanında değildi. (Son sene değişen idareden bahsediyorum) öğrenci kayırıyorlardı ve kendilerini bizden çok yüksek görüyorlardı. Eğer bu okula gidecekseniz vere çocuğunuzu gönderecekseniz gitmeyin. Çok ama çok pişman olursunuz.

Yoruma kapalı.