Greenline Sports Center & Greenline Gym

3
(8)

Buca Greenline Sports Center & Greenline Gym adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Atatürk, 63. Sk. no:86/A, Buca – İzmir

Telefon : Belirtilmemiş.

Buca Greenline Sports Center & Greenline Gym Yol Tarifi

Greenline Sports Center & Greenline Gym

Greenline Sports Center & Greenline Gym İzmir ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Atatürk, 63. Sk. no:86/A, Buca – İzmir olan Greenline Sports Center & Greenline Gym, işletmesine 0000. nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Greenline Sports Center & Greenline Gym ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Greenline Sports Center & Greenline Gym yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Greenline Sports Center & Greenline Gym hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Greenline Sports Center & Greenline Gym ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Greenline Sports Center & Greenline Gym ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Greenline Sports Center & Greenline Gym için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Greenline Sports Center & Greenline Gym bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Greenline Sports Center & Greenline Gym sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 3 / 5. Toplam Oy : 8

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Buca Greenline Sports Center & Greenline Gym Yorumları

  1. Musteriyle konusmayi bilmeyen ve musterinin suratina telefonu KAPATACAK kadar terbiyesiz saygisiz ve on yargili bir işletme.. herseyden once insanlara saygili olun ve yargilamadan once dinleyin.

  2. kesinlikle paragöz ve dolandırıcı bir yer. sizin paranızı almadan önce ve sonraki davranış ve söylemlerde bu farkı rahatlıkla göreceksiniz. insanlara zorla bu hareketi, bu programı yapmak zorundasın yoksa bu salonda çalışmazsın diyebilecek kadar içi boş, kibirli ve kendini pro eğitmen sanan mafya bozuntusu bir tip tarafından işletiliyor. kesinlikle uzak durulması gereken bir yer. paranızı alana kadar her yalanı söylüyorlar, inanmayın pişman olmayın.

Yoruma kapalı.