Gym Wolf Spor Merkezi̇

4.3
(22)

Buca Gym Wolf Spor Merkezi̇ adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Kuruçeşme, Hoca Ahmet Yesevi Cd. 197 A, Buca – İzmir

Telefon : 0553 471 99 43

Buca Gym Wolf Spor Merkezi̇ Yol Tarifi

GYM WOLF SPOR MERKEZİ

Gym Wolf Spor Merkezi̇ İzmir ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Kuruçeşme, Hoca Ahmet Yesevi Cd. 197 A, Buca – İzmir olan Gym Wolf Spor Merkezi̇, işletmesine 0553 471 99 43 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Gym Wolf Spor Merkezi̇ ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Gym Wolf Spor Merkezi̇ yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Gym Wolf Spor Merkezi̇ hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Gym Wolf Spor Merkezi̇ ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Gym Wolf Spor Merkezi̇ ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Gym Wolf Spor Merkezi̇ için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Gym Wolf Spor Merkezi̇ bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Gym Wolf Spor Merkezi̇ sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.3 / 5. Toplam Oy : 22

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Buca Gym Wolf Spor Merkezi̇ Yorumları

  1. İzmir Buca’da profesyonel eğitmenleri ve personeli ile çok kaliteli hizmet veren sayılı yerlerden biri, ayrıca yapılan hizmet karşılığında talep edilen ücret piyasaya göre oldukça uygun. Şunu da ayrıca belirtmek isterim ki ailenizle de gidebileceginiz nezih bir salon. İşletme sahibi de zaten bu alanda Türkiye’de ismini duyurmus başarılı bir sporcu olmasının yanında işini en iyi şekilde yapmayı prensip edinmiş biri⭐️ Şiddetle tavsiye ediyorum????????

  2. Mehmet Can hocamız candır gerisi heyecandır. Salona gelirsek de çok amaçlı kullanabilen bir salon zumba fitness boks piates gibi birçok alanda en iyi koçlarla ders verilmekte.

  3. Mehmet Can hocamız türkiye şampiyonu olmak ile birlikte her kişi ile elinden geldiğince ilgilenen ve herkes için belenme, antrenman programı hazırlıyor aynı zamanda zumba, plates vb derslerin verildiği kaliteli sporum tek adresi. 🙂

  4. Bu paraya böyle bir salon bu civarda hiç görmedim salon sahipleri de çok iyi insanlar isteyene ücretsiz danışmanlık veriyorlar sorun edilmez ama plaka sayısı az

Yoruma kapalı.