Sport Plus Fitness

4.7
(15)

Buca Sport Plus Fitness adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Barış, 302. Sk. No 19A, Buca – İzmir

Telefon : Belirtilmemiş.

Buca Sport Plus Fitness Yol Tarifi

Sport Plus Fitness

Sport Plus Fitness İzmir ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Barış, 302. Sk. No 19A, Buca – İzmir olan Sport Plus Fitness, işletmesine 0000. nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Sport Plus Fitness ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Sport Plus Fitness yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Sport Plus Fitness hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Sport Plus Fitness ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Sport Plus Fitness ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Sport Plus Fitness için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Sport Plus Fitness bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Sport Plus Fitness sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.7 / 5. Toplam Oy : 15

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Buca Sport Plus Fitness Yorumları

  1. Bugün itibari ile başlamış olduğum spor salonudur. İlgi alaka mevcut ortam oldukça temiz. Çalışanlar oldukça titizler ve sıcak kanlı. Düşünüp erteleyenler,daha neyi bekliyorsunuz? Fiyatları temizlik ve ilgiye göre çok çok uygun.

  2. Oldukça temiz bir spor salonu. Herkese tavsiye ederim. Salondaki antrenörlerden salon sahibine kadar herkese teşekkürler

  3. Hem uygun fiyatıyla hem güleryüzüyle beğendiğim bir salon denemezi tavsiye ederim pişman olmucaksınız

Yoruma kapalı.