Petshop Artı

4.3
(28)

Buca Petshop Artı adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Buca Koop., mahallesi, 200/17. Sk. no 28/A, Buca – İzmir

Telefon : 0536 671 49 66

Buca Petshop Artı Yol Tarifi

Petshop Artı

Petshop Artı İzmir ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Buca Koop., mahallesi, 200/17. Sk. no 28/A, Buca – İzmir olan Petshop Artı, işletmesine 0536 671 49 66 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Petshop Artı ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Petshop Artı yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Petshop Artı hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Petshop Artı ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Petshop Artı ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Petshop Artı için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Petshop Artı bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Petshop Artı sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.3 / 5. Toplam Oy : 28

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Buca Petshop Artı Yorumları

  1. Benim bu yıl Nisan’da iyi bir yavru kedim oluyor bizim burada Buca İzmir barınak var yanındada tınaztepe hastanesi var kedi sahiplenmek isterseniz oradan sahip edebilirsiniz bu arada ben bütün alışverişi artı pet shoptan yapacağım çok güzel bir yer diyor derin o benim arkadaşım onunda Maltepe teriyer cinsi bir köpeği var daha dün aldıDaha yavru yani oda artı pet Shoptan yapmış alışverişe bana dediki sen Nisan’dakine aldığında oradan alışveriş yap çok güzel bir yer dedi yani kendiniz ya da köpeğiniz varsa artı pet shop öneriyoruz bu arada ben bütün alışveriş oradan yapacağım oradan alacaklari mı İsterseniz sayım sayıma başlıyorum Birincisi Cama atılan yatak ikincisi Çilekli kedi şampuanı üçüncüsü malt macunu dördüncüsü tüü toplama eldiveni beşincisi tüü toplama rulosu altıncısı taşıma çantası yedincisi royal canın kitten mama kedimi 1 30 aylık tarzı birşey sahipleneceğimiz için Sekizincisi refleksin ödül maması ya da herhangi bir şeyin dream orada olabilir dokuzuncusu kapalı kedi tuvaleti onuncusu kürek on birincisi oyuncakları on ikincisi mama ve su kapları on üçüncüsü kum kedi kumu. 14. sü kediler için kum paspası ayaklarını sürsün kullar dışarı çıkmasın işte on beşincisi tırmalama tahtası on altıncısı tırnak makası tırnak makası alıyorum çünkü sürekli veterinere götürüp oradan masraf yapmamak için zaten ben kedilerin tırnaklarını kesmeyi biliyorum sen çok iyi bir şekilde keseceğimi sanıyorum on yedincisi de yaş mama onun markası royal veya whiskas yada felix Ödül maması olarak da dreamies yada reflex gimcat nisanın 1 inde kedime yani yavru kedime kavuşmak için sabırsızlanıyorum ve bu arada biz kedimi aldıktan bir ay sonra yani mayısta kedimle beraber araba yolculuğuna Çıkacağız Antalya’ya gideceğiz ve çok güzel şeyler yaşıycaz kuzenlerimin yanına gideceğiz ve kedinle beraber yavru kedim de

  2. Uygun fiyatlar ve gerçekten iyi hizmet sahipleri çok iyi ve bilgili kişiler şiddetle tavsiye ediyorum

  3. Uygun fiyat guleryuzlu hizmet veren kucukbir aile firması öyle ilgili aradığınız herşey bulunmakta fiyatlar uygun

  4. Çok ilgili ve tatlı bir sahibi var. Çeşitler çok ayrıca kaliteli ve fiyatlar da uygun.

Yoruma kapalı.